Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #124

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het eerste seizoen van The Punisher.

Marvel’s The Punisher (één seizoen)

Het eerste seizoen van de serie over antiheld Frank Castle, beter bekend als The Punisher, begint vandaag op Netflix. De aankondiging wordt vergezeld door een trailer waarin we de origins van Castle te zien krijgen (zie hieronder). De serie bestaat uit dertien afleveringen en vertelt ons meer over het ontstaan van Castle en zijn tweede persoonlijkheid. Nadat het personage in het tweede seizoen van Daredevil werd geïntroduceerd, bleken fans al snel van hem te houden. Netflix speelde meteen in op zijn populariteit.

Mudbound (2017)

Netflix eerste, echte poging op gouden prijzen komt van Dee Rees, het talent achter Pariah. Rees heeft de taak op haar genomen een boek van Hillary Jordan te verfilmen, over een relatie tussen witte landeigenaars en zwarte deelpachters in de Mississippi Delta aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. De reviews die voortkwamen uit Sundace waren extatisch, vooral vanwege hoofdrolspelers Carey Mulligan, Jason Clarke en Mary J. Blige. Deze bijzondere film is vanaf nu exclusief te zien bij de videostreamingdienst Netflix.

Longmire (zes seizoenen)

Longmire is een serie die alweer zes seizoenen meegaat. De serie baseert zijn materiaal op de boekenserie Walt Longmire Mysteries, geschreven door Craig Johnson. De serie gaat over Walt Longmire, een sheriff in het stadje Absaroka County. Hij wordt bijgestaan door zijn medewerkers, vrienden en ligt vaak overhoop met de sheriff van een nabijgelegen stam binnen een Indiaanse plaats. De serie werd eerder al geannuleerd na het derde seizoen, maar sindsdien heeft Netflix de rechten in handen. Alle seizoen zijn nu te bekijken op de dienst.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.