Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #123

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het tweede seizoen van Lady Dynamite.

Lady Dynamite (twee seizoenen)

De serie Lady Dynamite is een komedieserie waarvan het eerste seizoen vorig jaar te zien was op Netflix. Vanaf vandaag staat het tweede seizoen online. De serie gaat over actrice en comedienne Maria Bamford, gespeeld door zichzelf, die na zes maanden terug in haar eigen leven stapt nadat ze is geholpen voor haar bipolaire stoornis. Haar manager neemt de teugels in handen, terwijl de kijker wordt getrakteerd op allerlei gebeurtenissen uit het verleden, waardoor we Bamford beter leren kennen. Maar dan wel met een komische twist.

Alias Grace (één seizoen)

Bij de Amerikaanse videostreamingdienst Hulu kun je nu terecht voor de serie The Handmaid’s Tale, een drama- en sciencefictionserie, gebaseerd op een boek van Margaret Atwoord. Een ander boek van de schrijfster is eveneens tot serie gemaakt, en die serie is nu te zien op Netflix. In het 19de-eeuwse Canada moet een psychiater bepalen of een moordenares ontoerekeningsvatbaar is. En hoewel de series zo op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben, schijnt er toch wel – mogelijk ergens – een connectie te bestaan…

The Sinner (één seizoen)

Als een jonge moeder zich niet kan herinneren waarom ze een vreemde heeft doodgestoken, probeert een sympathieke rechercheur alsnog het mysterie te ontrafelen. Dat is alleen nog maar het begin van The Sinner, waarvan het eerste seizoen nu op Netflix te vinden is. In de hoofdrollen spelen Jessica Biel, Christopher Abbott en Dohn Norwood, die zich wanen in een wereld waarin het niet langer de vraag is wíe de dader is, maar waarom de dader heeft gedaan wat die gedaan heeft. Bereid je voor op een verhaal vol met geheimen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.