Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #122

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het achtste seizoen van Modern Family.

Modern Family (acht seizoenen)

De komedieserie Modern Family zal menig sitcomliefhebber niet vreemd zijn. In de hoofdrol een aantal bijzondere, maar alledaagse figuren. De bejaarde vader die getrouwd is met een jonge, mooie vrouw (die samen een kindje hebben), de homofiele en met een andere man getrouwde zoon (waar de bejaarde vader aanvankelijk moeite mee had), de om bevestiging vragende dochter die het bedrijf heeft overgenomen — om nog maar te zwijgen over de magische schoonzoon en de kleurrijke kleinkinderen.

Broadchurch (drie seizoenen)

Broadchurch is een spannende serie met onder meer David Tennant (ook bekend van Dr. Who en Marvel’s Jessica Jones), Olivia Colman en Jodie Whittaker in de hoofdrol. Nadat een jonge jongen is vermoord in het kustplaatsje Broadchurch, wordt de mysterieuze zaak toegewezen aan lokale rechercheurs Ellie Miller en Alec Hardy. Fans van de serie omschrijven hem als ‘ongelooflijk goed’, dankzij de sterke verhaallijnen en geweldige acteurs. Het verhaal is verder ‘enorm aangrijpend’, en eentje die de gemoederen bezig houdt. Britse tv op z’n best.

The Pursuit of Happyness (2006)

The Pursuit of Happyness, een film uit 2006, heeft Will Smith en zijn inmiddels even zo bekende zoon Jaden Smith in de hoofdrollen, naast Thandie Newton. Chris en zijn zoon (vader en zoon Smith) worden uit huis gezet. Er breken moeilijke tijden aan wanneer Chris een onbetaalde stageplek bij een beursvennootschap accepteert. Deze film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, grijpt je bij de strot en laat zien dat iemand kan blijven vechten voor wat hem waard is, ook al zijn er onderweg ontzettend veel tegenslagen te betreuren.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.