Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deezer lanceert desktopapplicatie met ondersteuning voor lossless audio

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2017, 9:14 CategorieStreamingdiensten

Muziekstreamingdienst Deezer heeft laten weten dat gebruikers van Windows en macOS nu een desktopapplicatie kunnen downloaden. Deze app van de muziekstreamingdienst laat eigenaars van een abonnement luisteren naar lossless audio. De eerste drie maanden voor 0,99 euro per maand.

Download de Deezer-app voor Windows en macOS

De populaire muziekstreamingdienst Deezer heeft zojuist een desktopapplicatie voor Windows en macOS gelanceerd. Deze applicatie biedt ondersteuning aan voor nummers in high definition lossless audio. Hiermee is de dienst de tweede grote streamingdienst, naast Tidal, die een app heeft die flac op een desktop ondersteunt. De 16-bit flac-ondersteuning is alleen beschikbaar voor de mensen die een Premium+-abonnement, die momenteel 9,99 euro per maand kost, hebben afgesloten. De eerste drie maanden betaal je daar 0,99 euro voor.

De 9,99 euro per maand is overigens alleen tot januari 2018, daarna zal de prijs worden verhoogd naar 19,99 per maand. Het abonnement dat je dan afneemt is Deezer HiFi, dat evenveel kost als het Tidal HiFi-abonnement. De desktopapplicatie biedt verder ondersteuning aan voor Flow, een feature die nummers kan aanbevelen op basis van je luistergeschiedenis. Maar je krijgt ook video’s en interviews te zien die je mogelijk interessant vindt. Ondertussen wachten we nog op lossless audio voor Spotify, maar daar horen we al een tijd niets over.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.