Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

CEO Disney: ‘Onze streamingdienst wordt goedkoper dan Netflix’

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2017, 9:33 CategorieStreamingdiensten

De CEO van The Walt Disney Company heeft nu al laten weten dat de videostreamingdienst van het bedrijf goedkoper dan Netflix wordt. Zeker tijdens de lancering van de nieuwe dienst zal het assortiment aan films en series niet zo uitgebreid zijn.

Streamingdienst Disney goedkoper dan Netflix

The Walt Disney Company is voornemens een eigen videostreamingdienst te beginnen in 2019. Om goed te kunnen concurreren met onder meer Netflix, heeft CEO Robert Iger laten weten dat de dienst goedkoper wordt dan een abonnement op Netflix. De reden daarachter is heel simpel: de dienst lanceert met minder content dan je momenteel op Netflix vindt. En de prijs moet dat reflecteren. Of de dienst in de toekomst duurder gaat worden wanneer er meer content beschikbaar komt, is op moment van schrijven nog niet duidelijk.

Maar die kans is wel aanwezig. Niet alleen omdat bijvoorbeeld Netflix dat ook mettertijd gedaan heeft, maar ook omdat Iger die mogelijkheid open laat momenteel. Wel krijgen mensen – waarschijnlijk vooral in Amerika – met allerlei andere abonnementen en diensten van Disney op zak, mogelijk allerlei aanbiedingen aangeboden. Het doel van het bedrijf is, zeker in het begin, om zo veel mogelijk mensen aan te trekken natuurlijk. Lage prijzen hebben er ook in Nederland voor gezorgd dat Netflix binnen no-time heel populair is geworden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.