Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ lanceert W1700 projector met 4K Ultra HD-resolutie

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2017, 11:05 CategorieProjectors

BenQ kondigt vandaag de nieuwe thuisbioscoopprojector W1700 met 4K Ultra HD-resolutie aan. De W1700 beschikt over een 8,3 megapixel 4K Ultra High Definition-resolutie en CinematicColor-technologie. Ook ondersteunt de beamer HDR (High Dynamic Range).

BenQ W1700 projector

Om 4K UHD-prestaties met 8,3 miljoen pixels te kunnen leveren, maakt de W1700 gebruik van de 0,47 inch Single DMD DLP-technologie. Voor de projector is uitgegaan van Digital Light Processing-technologie (DLP). Deze projectietechnologie wordt gebruikt in 90 procent van de digitale bioscopen. De projector is in staat om beelden in HDR weer te geven en dankzij de BenQ CinematicColor-technologie en het RGBRGB-kleurenwiel kan een 96 procent dekking van de Rec. 709-kleurruimte met een nauwkeurigheid van Delta E >3 weergegeven worden.

Daar aan toegevoegd zijn CinemaMaster Video+- en CinemaMaster Audio+-technologie, automatische keystone-correctie en 1,2-voudige zoom. Een HDMI-dongle, zoals BenQ QCast/QCast Mirror, Google Chromecast of de Amazon Fire TV Stick, verandert het toestel in een smart projector en maakt het mogelijk tv-shows, films, sport en zelfs videogames te streamen op het grote scherm in de woonkamer of de thuisbioscoop.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe BenQ W1700 projector voor de thuisbioscoop is vanaf januari 2018 in de handel verkrijgbaar voor een prijs van 1.799 euro inclusief btw.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.