Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Amazon maakt televisieserie op basis van The Lord of the Rings

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2017, 10:27 CategorieStreamingdiensten

Amazon heeft laten weten dat het de rechten in handen heeft voor een televisieserie op basis van The Lord of the Rings. Er moeten meerdere seizoenen gaan verschijnen. Ook houdt Amazon de deur open voor een spinoff-serie.

Serie van The Lord of the Rings

Eerder was het nog een gerucht, maar nu is de kogel door de kerk: Amazon gaat een serie maken op basis van The Lord of the Rings. Er moeten meerdere seizoenen en een spinoff-serie gaan verschijnen. De reguliere serie speelt zich af voor de gebeurtenissen in J.R.R. Tolkiens The Fellowship of the Ring. Er zijn verder geen details over deze deal naar buiten gebracht, maar het gerucht doet de ronde dat Amazon 250 miljoen dollar voor de rechten heeft betaald. En daar komen straks nog de kosten voor de productie bovenop.

Het verhaal speelt zich ook af in Midden-aarde (Middle-earth), maar verder is er op moment van schrijven weinig over de invulling bekend. Wel is het zo dat er een aantal creatieve beperkingen zijn opgelegd door de mensen die de nalatenschap van Tolkien beheren. We moeten dus nog even wachten totdat de eerste details over het plot en de acteurs naar buiten komen, maar het ziet er niet naar uit dat dit snel zal gaan gebeuren. Mocht deze deal goed uitpakken, dan kan Amazon met The Lord of the Rings een eigen Game of Thrones in handen hebben.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    14 november, 2017 om 17:55

    Uitmelken heet dit van bios film. Maar ze doen maar bij amazone er komen te veel muziek en stremming diensten met te veel abonnementen die niemand wil hebben maak is een platvorm waar alles is te zien dan tig van deze stream zooi.
    Ik draai mijn eigen cd van sticks of HDD alles geript van mijn eigen niks geen cd meer kopen ik heb genoeg muziek en nieuw ach het is allemaal troep wat er uit komt de oude muziek is veel beter ook klassiek tijdloos wat er vandaag de dag uit komt troep allemaal.
    Denk maar er is over na muziek industrie jullie hebben je tijd gehad.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.