Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One slaat systeeminstellingen straks op in de cloud

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2017, 9:30 CategorieGaming

Microsoft heeft een update uitgebracht voor testers van nieuwe Xbox One-software, waardoor systeeminstellingen in de cloud worden opgeslagen. Dat is bijvoorbeeld handig voor wanneer je van Xbox One moet wisselen (ten tijde van een nieuwe console-release…).

Xbox One slaat instellingen straks op in de cloud

Microsoft heeft een nieuwe update uitgebracht voor de alpha-ringtesters. Dit zijn testers van vroege versies van de firmwareupdate (die de update nog eerder krijgen dan de bèta-ring. Deze software-update maakt het mogelijk systeeminstellingen op te slaan in de cloud, waardoor je je instellingen gemakkelijker overhevelt van console naar console (bijvoorbeeld naar die Xbox One X die over een week uitkomt). Zo hoef je dus niet constant je instellingen aan te passen wanneer je een nieuwe Xbox hebt gekocht of wanneer je bij een vriend speelt.

Deze update zorgt er tevens voor dat gamers games aan elkaar cadeau kunnen doen. Je kunt ‘het gros’ van de games en downloadable content aan iemand anders geven via de Microsoft Store. Je hebt daar alleen een e-mailadres of gamertag voor nodig. Verder wordt het voor iedereen straks mogelijk een game met nul gamerscore uit je lijst te halen. Je verwijdert het spel niet, maar verbergt die irritatie wel. Laten we hopen dat Microsoft niet te lang wacht met het uitbrengen van deze versie update voor de Xbox One.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.