Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tivoli Audio voegt wifi-subwoofer toe aan ART-collectie

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2017, 9:22 CategorieLuidsprekers

Tivoli Audio lanceert deze week zijn eerste wifi-subwoofer: de Model Sub. Deze draadloze subwoofer voegt zich bij de ART by Tivoli Audio-collectie. Met dit model kun je een draadloos thuisaudiosysteem creëren door de Model Sub te combineren met andere speakers uit de collectie. Daarnaast verbetert Tivoli Audio de bijbehorende app.

Tivoli Audio Model Sub

De slanke Model Sub kan aan de muur worden gehangen, op de grond worden geplaatst, of plat onder een kast worden gelegd. De subwoofer is van kwalitatief hoogwaardig hout, uitgevoerd in walnoot, zwart of wit en afgewerkt met een stoffen speakerkap van het Deense Gabriel. Daardoor moet hij bij de andere speakers in de ART-collectie passen. Het systeem biedt twee passieve drivers en één actieve driver met ingebouwde crossover ondersteuning voor lage frequenties.

Nieuwe app

Met de Tivoli Audio-app kan de Model Sub met andere speakers uit de ART-collectie worden gecombineerd voor een draadloze hi-fi en multiroom audio-ervaring. Wie een meer traditionele set-up prefereert, kan de Model Sub via de analoge poort aansluiten op elke versterker.

De nieuwe app is voorzien van een intuïtieve visuele interface. Met een paar taps zijn enkele of meerdere speakers aan het wifinetwerk te koppelen en in te stellen. Je kunt luisteren naar je eigen muziekcollectie of streamen via Spotify, Tidal en nog meer diensten. De app houdt de ART-collectie bovendien up to date met periodieke over the air firmware updates.

Prijs en beschikbaarheid

De Model Sub heeft een adviesprijs van 379 euro. De Tivoli Audio app is beschikbaar op iOS en Android.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.