Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

The Punisher is vanaf 17 november te zien bij Netflix

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2017, 9:17 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft bekendgemaakt dat het eerste seizoen van de nieuwe serie The Punisher vanaf 17 november te zien zal zijn bij de dienst. In de hoofdrol speelt Jon Bernthal, die wederom in de huid kruipt van de antiheld Frank Castle.

Op 17 november begint de The Punisher

Het eerste seizoen van de serie over antiheld Frank Castle, beter bekend als The Punisher, begint op 17 november op Netflix. De aankondiging wordt vergezeld door een trailer waarin we de origins van Castle te zien krijgen (zie hieronder). De serie bestaat uit dertien afleveringen en vertelt ons meer over het ontstaan van Castle en zijn tweede persoonlijkheid. Nadat het personage in het tweede seizoen van Daredevil werd geïntroduceerd, bleken fans al snel van hem te houden. Netflix speelde meteen in op zijn populariteit.

Nu waren de series van Marvel en Netflix al redelijk gewelddadig en gritty, maar The Punisher lijkt hier nog even een schepje bovenop te doen. In de show zit ook nog een verhaal verweven over een samenzweringstheorie met betrekking tot de overheid en de algemene look and feel lijkt toch echt veel weg te hebben van een thriller. De serie is onderdeel van het universum dat Marvel en Netflix hebben opgezet, waar Daredevil, Luke Cage en Jessica Jones ook onder vallen. Oh en laten we natuurlijk de serie Iron Fist niet vergeten…

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.