Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert nieuwe versie BOOMSTER bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2017, 13:43 CategorieLuidsprekers

Drie jaar na de introductie van de oorspronkelijke BOOMSTER brengt Teufel een verbeterde opvolger uit. De BOOMSTER ontvangt naast VHF-zenders nu ook digitale radio via DAB+. Het nieuwe display maakt het makkelijker om zenders te vinden en geeft nuttige informatie weer, zoals de batterijstand, basinstelling en het volume. Waar zijn voorganger met een kabelantenne werd geleverd, is de nieuwe speaker voorzien van een telescoopantenne die een optimale ontvangst waarborgt.

De nieuwe BOOMSTER is een verbeterde opvolger van de stereo bluetooth-radio met downfire subwoofer. Het 3-kanaalsysteem bestaat uit 2 tweeters, 2 midrange speakers en één subwoofer. Bluetooth 4.0 met apt-X en NFC is aan boord voor draadloze overdracht in cd-kwaliteit, en bovendien kan er handsfree gebeld worden met de speaker. Het apparaat beschikt over DAB+ en FM-RDS-radio met vier zenderknoppen, een automatische zoekfunctie en een optimale ontvangstkwaliteit dankzij een nieuwe telescoopantenne. De ingebouwde accu heeft een speelduur tot 10 uur en deze is vervangbaar door 8 AA-batterijen voor een speelduur tot 6 uur. Uiteraard is het ook mogelijk de speaker met de meegeleverde adapter op het stroomnet aan te sluiten. Daarbij is de BOOMSTER voorzien van een audio-ingang (AUX), USB- oplaadpoort voor smartphones en tablets, nieuwe ergonomische draaggreep.

De nieuwe Teufel BOOMSTER is per direct via de website van Teufel bestelbaar voor een prijs van 344,99 euro. De levering vindt plaats vanaf begin november en er is 50 euro korting weggelegd voor de eerste 1.000 voorbestellingen. De Puck Control-afstandsbediening maakt het mogelijk om het volume en de ingangsselectie in een handomdraai te regelen. Deze accessoire is verkrijgbaar voor een prijs van 39,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.