Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Royole Moon: opvouwbaar mobiel theater met noise-cancelling hoofdtelefoon

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2017, 15:01 CategorieAccessoires

Royole Corporation introduceert deze week de Moon in Nederland. Dit opvallende apparaat is een 3D virtueel mobiel theater voor onder meer films en gaming. De headset combineert optische en systeemtechnologieën achter een schaalbaar 800” gebogen scherm met 3D-effecten en een noise-cancelling koptelefoon.

Royole Moon headset

Met meer dan 3000 pixels per inch (ongeveer 10 keer de resolutie van high-end smartphones) beschikt Royole Moon volgens de fabrikant over het scherpste 1080p amoled-scherm ter wereld. Het scherm biedt een contrastratio van ruim 10,000:1 en een breed kleurengamma. Gebruikers kunnen direct vanaf een smartphone, tablet, set-top box, PC, tv-box, interne opslag, een externe harddrive of een gameconsole content streamen naar de headset. Met Moon OS kun je gaming- en videoapps naar eigen keuze installeren. Daarnaast kan het apparaat video’s, films en games afspelen, vanaf het interne geheugen, via HDMI, USB on the Go, en ook draadloos. De bril vereist geen speciaal opgenomen content voor compatibiliteit.

De headset is mat afgewerkt, met een metalen baan en gedetailleerde textuur. Door het vouwbare ontwerp is de headset volgens de fabrikant eenvoudig in te pakken, mee te nemen en comfortabel om te dragen. Dankzij de flexibele elektronica is het apparaat met aanrakingen te besturen. Het leer op de oorschelpen zorgt dat de headset niet irriteert op de huid. Moon is beschikbaar in wit, zwart en goud.

Prijs en beschikbaarheid

De Royole Moon is beschikbaar via Amazon en de website van de fabrikant. De adviesprijs bedraagt 899,99 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. R dijkstra
  22 december, 2017 om 10:11

  Heeft iemand ervaring met dit ding? ziet er wel gaaf uit!

 2. David
  18 mei, 2019 om 16:04

  Ik beschik net over een royole moon x model. Schitterend scherm,wel wat klein uitgevallen maar uitstekende lenzen die je apart kunt instellen en daarom hoef je in mijn geval geen bril te dragen eigenlijk indrukwekkend.kleuren zijn fantastisch en HDMI werkt automatisch als je een tablet aansluit.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.