Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Plex ontvangt nieuwe interface en meer op Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2017, 9:27 CategorieStreamingdiensten

Plex heeft laten weten dat de Xbox One-applicatie van een nieuwe lik verf wordt voorzien. Ook komen er nieuwe functies aan. Met de applicatie is het mogelijk allerlei vormen van media te streamen naar apparaten binnen eenzelfde wifi-netwerk.

Plex krijgt update op Xbox One

Plex heeft laten weten dat de Xbox One-applicatie wordt voorzien van een grote update. De update, die in de komende dagen wordt uitgerold naar alle gebruikers, zal onder meer een nieuwe interface met zich mee brengen. Het bedrijf heeft aangekondigd dat deze app eigenlijk de oude app gaat vervangen (het is technisch gezien een nieuwe applicatie), dus je kunt hem ook zelf eerder downloaden. Dit nieuwe design moet laten zien hoeveel het team van metadata houdt en dat natuurlijk in combinatie met een ontzettend mooi design.

De nieuwe functies op een rij:

  • Gemengde bibliotheken: Je kunt nu je foto’s en video’s in dezelfde bibliotheek bekijken. Je hoeft niet meer te wisselen tussen de verschillende mediaformaten.
  • Ondersteuning voor Alexa: Je kunt de applicatie aansturen via je stem met Amazon Alexa. Deze functie werkt vooralsnog alleen in de Verenigde Staten. Ook dien je een Amazon Echo-speaker te hebben, aangezien je stem door die speaker moet worden opgevangen.
  • Betere ondersteuning ondertiteling: De applicatie ondersteuning nu in meer formaten voor ondertiteling.
  • Gamertags: Het is niet meer verplicht om je Gamertag (van je Xbox-profiel) te linken aan je Plex-account.

Mocht je de nieuwe versie alvast willen downloaden voordat dat automatisch gebeurt, zoek dan in de Microsoft Store op je Xbox One naar ‘Plex for Xbox One’.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.