Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony introduceert toernooien en meer in update voor PlayStation 4

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2017, 9:03 CategorieGaming

Sony heeft dinsdagavond Nederlandse tijd een update vrijgegeven voor het besturingssysteem van de populaire PlayStation 4. Deze update zorgt er onder meer voor dat spelers een toernooi kunnen opzetten voor games. De update is nu beschikbaar voor iedereen.

Download de update voor PlayStation 4

Dinsdagavond heeft Sony een update vrijgegeven voor het besturingssysteem van de PlayStation 4. De update neemt een aantal functies met zich mee. De grootste toevoeging is Team Tournaments, waarmee spelers teams kunnen vormen en het tegen elkaar kunnen opnemen voor prijzen. Spelers kunnen in totaal lid worden van zestig teams. Games die deze functie ondersteunen zijn Uncharted 4, Uncharted: The Lost Legacy, Mantis Burn Racing en World of Tanks. Ook zijn er nog andere wijzigingen doorgevoerd, zoals de berichtendienst.

Zo kunnen gebruikers voortaan uit meer groepsgesprekken tegelijkertijd stappen. Ook kunnen mensen voortaan muziek delen via de berichtendienst en is het mogelijk een preview te krijgen van een gedeelde link. Verder kunnen gebruikers elkaar volgen, zonder dat degene die je wil volgen een geverifieerd account heeft. Mocht je de update nog niet hebben ontvangen, dan kan die op elk moment aankomen op je PlayStation 4. Uiteraard zijn er ook enkele bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd aan het besturingssysteem.

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.