Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Optoma lanceert UHZ65 Ultra HD 4K projector

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2017, 10:38 CategorieProjectors

Optoma brengt volgende maand een nieuw vlaggenschip projector op de markt. Het bedrijf komt met de UHZ65, een projector met de hoge 4K Ultra HD-resolutie en ondersteuning voor HDR-materiaal.

De Optoma UHZ65 kan maar liefst 8,3 miljoen pixels op het grote scherm weergeven, in de hoogste 4K-resolutie dus. Daarbij is er ondersteuning voor high dynamic range dankzij onder meer een helderheid van 3.000 lumens en een contrastverhouding van 2.000.000:1. Een speciale referentiemodus verzorgt een beeld dat 80 procent van het DCI-P3 kleurbereik kan weergeven.

Verder komt de projector met twee hdmi-ingangen en een usb-poort waardoor je bijvoorbeeld een Chromecast kunt aansluiten, een mhl-poort voor het aansluiten van een mobiel apparaat, twee speakers met een vermogen van 8 Watt en een optische uitgang om de audio naar bijvoorbeeld een receiver te sturen. De laserlamp gaat volgens de fabrikant zo’n 20.000 uur mee.

De Optoma UHZ65 is in de UK reeds aangekondigd voor een prijs van 5.000 Britse ponden. De prijs in euro’s is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.