Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Streamingdienst NLziet voegt livetelevisie toe aan de dienst

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2017, 13:54 CategorieStreamingdiensten

De streamingdienst NLziet heeft donderdag bekendgemaakt dat de dienst voortaan ook livetelevisie kan aanbieden. Gebruikers kunnen nu zenders van de NPO, RTL en SBS ontvangen zonder daar extra voor te betalen.

NLziet zendt ook livetelevisie uit

De videostreamingdienst NLziet biedt zijn gebruikers voortaan ook livetelevisie aan via de apps en het web. Gebruikers zijn nu in staat de zenders van de NPO, RTL en SBS te bekijken zonder daar extra voor hoeven te betalen. De live-tv-functie was deze zomer al beschikbaar in bèta, maar is vanaf donderdag dus beschikbaar voor alle abonnees. Helaas meldt de dienst niet in welke kwaliteit de content kan worden bekeken. Voorheen kon de dienst alleen gebruikt worden voor de on-demand content van de Nederlandse omroepen.

In totaal gaat het om twaalf zenders van de grote omroepbedrijven in Nederland. Daarnaast kunnen de gebruikers middels de replayfunctie een programma vanaf het begin af aan direct terugkijken. Daarnaast heeft de dienst laten weten dat er straks ook een applicatie voor PlayStation 4 beschikbaar is, naast de apps voor Samsung-tv’s en Android- en iOS-apparaten. NLziet is een gezamenlijk initiatief van SBS, RTL en de NPO en biedt kijkers content in hoge kwaliteit aan, voor 7,95 per maand. De dienst bevat geen advertenties.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.