Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo Switch-eigenaars kunnen data overzetten naar andere console

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2017, 10:59 CategorieGaming

Nintendo heeft een grote software-update uitgebracht voor de Nintendo Switch, die gebruikers een aantal handige functies aanbiedt. Zo kunnen gebruikers nu hun data, inclusief profiel, overzetten van de ene naar de andere console.

Download de update voor de Nintendo Switch

De nieuwste firmware-update voor de Nintendo Switch (versie 4.0.0) is nu beschikbaar om te downloaden, maakt Nintendo bekend. De update brengt een aantal functies mee waar gamers al wat langer op wachten. Zo kunnen spelers nu gameplayvideo’s maken van hun prestaties, maar helaas niet in alle games die tot nu toe al zijn uitgebracht. Momenteel kun je alleen video’s maken in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS en Splatoon 2. Onbekend is waarom andere games hiertoe niet in staat zijn.

Nadat je een video hebt gemaakt, kun je hem bewerken en delen op Twitter of Facebook. Verder kunnen gebruikers hun opgeslagen data, inclusief profiel, naar een andere Nintendo Switch overbrengen. Dit is niet hetzelfde als een back-up maken. Wanneer je de data overzet, dan wordt die verwijderd van de console waar je die data vandaag gehaald hebt. Laten we hopen dat Nintendo snel nog een update uitbrengt, waarbij we ook de mogelijkheid krijgen data te kopiëren, in plaats van alleen maar te knippen, en dan te plakken…

Lees ook onze recensie van de Nintendo Switch.


€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 389,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.