Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix onthult laatste trailer voor tweede seizoen Stranger Things

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2017, 19:37 CategorieStreamingdiensten

Op 27 oktober (vlak voor Halloween) debuteert het tweede seizoen van Stranger Things op Netflix. De VOD-dienst gaf vandaag de allerlaatste trailer voor de nieuwe reeks vrij.

Stranger Things op Netflix

Het tweede seizoen pakt de draad twee jaar na de gebeurtenissen uit de laatste aflevering weer op. Will Byers (Noah Schnapp) keerde toen terug uit een andere dimensie die bekend staat als The Upside Down, maar in het plaatsje Hawkins zijn nog altijd duistere krachten aan het werk. En daarom moet Will met behulp van zijn vrienden Mike (Finn Wolfhard, onlangs nog te zien in Stephen Kings It), Dustin (Gaten Matarazzo) en Lucas (Caleb McLoughlin) opnieuw in actie komen. Ook Millie Bobby Brown keert terug als de mysterieuze Eleven, nog steeds met een bloedneus, maar inmiddels ook met een flinke bos haar. Daarnaast keert Winona Ryder (Beetlejuice) terug als de moeder van Will en is Jim Harbour (onlangs gecast als de nieuwe Hellboy) weer van de partij als politiechef Jim Hopper. De cast van Stranger Things werd verder nog uitgebreid met onder andere Paul Reiser (Mad About You) en Sean Astin (The Goonies, The Lord of the Rings).

Stranger Things werd bedacht door de broers Matt en Ross Duffer. Ze lieten zich voor het eerste seizoen inspireren door het werk van onder anderen regisseur Steven Spielberg en auteur Stephen King. Voor het tweede seizoen haalden ze onder meer James Cameron aan als een van hun inspiratiebronnen, omdat hij met Terminator 2: Judgment Day en Aliens twee van de best ontvangen sequels uit de filmgeschiedenis maakte. Ook beloofden ze dat de tweede reeks een stuk enger gaat worden dan het eerste seizoen.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  18 oktober, 2017 om 0:57

  Goede serie. MK ULTRA BESTAAT ECHT IS NIET VERZONNEN KOMT VOOR IN HET UFO ALIEN WERELDJE VOOR EN BESTAAT IN USA.
  Ondergrondse basis er zat in de USA meer dan 160 bestaan er worden bewaakt door privé militairen en groepen die werken voor regeringen in de USA.
  De bekend te is het DULCE COMPLEX in Arizona 9 etages bestaat het uit word ook bewoond door aliens reptielachtige wezens.
  Is allemaal te vinden op Google en YouTube.

 2. Frans
  18 oktober, 2017 om 1:03

  https://youtu.be/cd67YLNjabs
  Hier echte MK ULTRA MENSEN.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.