Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft begint uitrol grote herfstupdate van Xbox One-dashboard

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2017, 10:18 CategorieGaming

Microsoft heeft laten weten dat het bedrijf is begonnen met de uitrol van de grote herfstupdate voor het Xbox One-dashboard. De update moet het navigeren door de interface gaan versnellen en introduceert enkele andere functies.

Download de update voor Xbox One

Gamers met een Xbox One of Xbox One S in huis, kunnen vanaf nu de grote herfstupdate voor de spelcomputer downloaden. Deze update neemt een aantal verbeteringen en veranderingen met zich mee, waar spelers waarschijnlijk aan moeten gaan wennen. Zo werkt het navigeren nu anders dan je tot nu toe gewend bent en vergen sommige opties wat meer stappen, maar over het algemeen staat ook deze update in het teken van snelheid. Zowel onder de motorkap, als direct in het navigeren door de interface van de Xbox.

We hebben er een paar weken geleden al een uitgebreid artikel aan gewijd, met daarin onze eerste ervaringen met de nieuwe software. Naast een nieuwe interface krijgen gamers ook toegang tot veel meer aanpassingsmogelijkheden voor het thuisscherm en is de Community-tab veel meer uitgebreid. Je hebt ook de controle over welke type content je wel en niet ziet. De indeling van die tab vergt ook wat tijd om te wennen, en we zijn er nog niet over uit of dit beter is of niet. Het is in elk geval anders, dat zul je meteen merken na het updaten.

 


€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.