Loewe lanceert nieuwe tv’s in bild 3- en bild 4-serie

24 oktober 2017 2 Minuten 4 Reacties
Loewe-bild-4-oled

De Duitse fabrikant komt met een 55-inch oled tv in de bild 4-serie, een 55-inch oled tv in de bild 3-serie en twee kleinere modellen met een lcd-paneel in de bild 3-serie.

Loewe bild 4 oled tv

Met de nieuwe bild 4 oled tv lanceert Loewe een ‘one box’-tv waarin volgens de fabrikant alles zit dat je nodig hebt. Het pakket bevat een 4,9mm dun oled-beeldscherm met een ingebouwde soundbar van 80 Watt. De ingebouwde 5.1 audiodecoder zorgt ervoor dat je extra audiocomponenten kan aansluiten. Ook kan je bijvoorbeeld muziek van je smartphone afspelen op je tv-audiosysteem.

Ook op het gebied van gebruiksgemak zijn volgens Loewe stappen gezet. Op de personaliseerbare startpagina sla je bijvoorbeeld je favoriete programma’s op of hou je je opnames bij. En met de Loewe-app heb je alle mogelijkheden van je tv binnen handbereik. Met de Loewe Dual Channel-technologie neem je een programma op terwijl je naar een ander programma kijkt. Sluit een externe harde schijf aan op de USB-poort en begin met de opname.

De bild 4 oled tv is voorzien van een 55-inch oled-paneel met de 4K Ultra HD-resolutie en ondersteuning voor HDR (Dolby Vision, HDR10 en HLG). Verder komt de tv met vier hdmi-poorten, een usb 3.0-poort, twee usb 2.0-poorten, WiFi en bluetooth. Standaard wordt een tafelvoet meegeleverd. Een vloerstaander of muurbeugel is optioneel. De prijs van de tv bedraagt 2.999 euro.

Loewe bild 3-serie

De nieuwe bild 3-productfamilie komt in een large, medium en small uitvoering (55, 49 en 43”) en staat volgens Loewe in het teken van ‘less is more’. De producten worden teruggebracht tot de essentie met focus op kwaliteit. De Loewe bild 3.55 oled tv is het basismodel, met de beste beeldprestaties. De bild 3.49 en de  bild 3.43 zijn voorzien van een lcd-paneel en met name gericht op de kleinere ruimten. Alle modellen zijn uitgerust met de hoge 4K Ultra HD-resolutie. Natuurlijk is er ook een smart tv-platform met toegang tot diverse streamingdiensten aanwezig.

Met de bild 3-productfamilie biedt Loewe diverse mogelijkheden om zelf een tv samen te stellen. Aan de muur, op een voet op het Sideboard of vrijstaand met de Floor Stand, naar keuze in grafietgrijs of lichtgrijs en met geïntegreerde speakers vooraan, die in totaal 2 x 40 watt muziekvermogen in de kamer verspreiden. En met de als optie verkrijgbare Digital Audio Link-interfaces kunnen extra soundsystemen van Loewe worden aangesloten.

De 55-inch bild 3 oled tv is daarbij voorzien van ondersteuning voor Dolby Vision, HDR 10 en HLG. De bild 3 lcd tv’s bieden alleen ondersteuning voor HDR10 en HLG. Qua aansluitingen zijn vier hdmi-poorten, een usb 3.0-poort en twee usb 2.0-poorten aanwezig. Ook zijn de tv’s uitgerust met WiFi en bluetooth. Het 43-inch model heeft een prijs vanaf 1.790 euro meegekregen, de 49-inch versie gaat minimaal 2.290 euro kosten en de 55-inch oled tv krijgt een prijs van 2.990 euro mee.

Reacties (4)