Home cinema informatiegids vernieuwd – meer achtergronden en structuur

25 oktober 2017 1 Minuut 1 Reacties
thuisbioscoop-impressie-3

Tijdens een wat rustigere periode voor wat betreft nieuws zitten wij natuurlijk niet stil. Achter de schermen wordt de website continu verbeterd en uitgebreid. Zo hebben we onlangs de home cinema informatiegids in een nieuw jasje gestoken en ons algemene home cinema advies weer up-to-date gebracht.

De home cinema informatiegids is inmiddels dé plek voor de home cinema-enthousiasteling om de kennis over alles dat met televisies, receivers, luidsprekers, bekabeling, spelers en gameconsoles te maken heeft bij te spijkeren. Onlangs hebben we alle secties in deze gids vernieuwd, met een eenvoudigere lay-out, meer uitleg en een duidelijkere structuur. Op deze manier hopen we dat je nog sneller datgene vindt dat je zoekt.

Via onderstaande pagina’s kom je in het overzicht met tips en adviezen voor de betreffende productgroep, waaronder tv’s, luidsprekers, receivers, kabels en Blu-ray spelers. Hier vind je uitgebreide how-to-artikelen, een uitleg van de belangrijkste termen en technieken, en diverse koopgidsen voor wanneer je op zoek gaat naar nieuwe apparatuur.

Daarnaast hebben we ons home cinema advies van een update voorzien. Op deze pagina geven we algemene adviezen en tips voor diegenen die een home cinema-systeem willen gaan inrichten of vernieuwen.

Mocht je suggesties hebben zodat we onze tips en adviezen nog beter op jullie als lezer kunnen afstemmen, dan lezen we het graag in de reacties onder dit artikel.

Reacties (1)