Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema informatiegids vernieuwd – meer achtergronden en structuur

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2017, 16:23 CategorieHomecinema Magazine

Tijdens een wat rustigere periode voor wat betreft nieuws zitten wij natuurlijk niet stil. Achter de schermen wordt de website continu verbeterd en uitgebreid. Zo hebben we onlangs de home cinema informatiegids in een nieuw jasje gestoken en ons algemene home cinema advies weer up-to-date gebracht.

De home cinema informatiegids is inmiddels dé plek voor de home cinema-enthousiasteling om de kennis over alles dat met televisies, receivers, luidsprekers, bekabeling, spelers en gameconsoles te maken heeft bij te spijkeren. Onlangs hebben we alle secties in deze gids vernieuwd, met een eenvoudigere lay-out, meer uitleg en een duidelijkere structuur. Op deze manier hopen we dat je nog sneller datgene vindt dat je zoekt.

Via onderstaande pagina’s kom je in het overzicht met tips en adviezen voor de betreffende productgroep, waaronder tv’s, luidsprekers, receivers, kabels en Blu-ray spelers. Hier vind je uitgebreide how-to-artikelen, een uitleg van de belangrijkste termen en technieken, en diverse koopgidsen voor wanneer je op zoek gaat naar nieuwe apparatuur.

Daarnaast hebben we ons home cinema advies van een update voorzien. Op deze pagina geven we algemene adviezen en tips voor diegenen die een home cinema-systeem willen gaan inrichten of vernieuwen.

Mocht je suggesties hebben zodat we onze tips en adviezen nog beter op jullie als lezer kunnen afstemmen, dan lezen we het graag in de reacties onder dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. Peter
    22 november, 2017 om 16:53

    Krijg geen geluid van Samsung tv naar boze 321 boxen
    Wel als ik dvd afdraaien en radio deze doen het wel
    Hoe kan dat

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.