Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #121

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het tweede seizoen van Stranger Things.

Stranger Things (twee seizoenen)

Eindelijk is het zover: het tweede seizoen van de spannende serie Stranger Things. Dit is een Netflix Original-serie die vorig jaar is gestart waarin vreemde dingen gebeuren. Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje. Om een goede indruk te krijgen van deze serie, kun je hieronder de eerste acht minuten bekijken. Als je daarna nog niet bent overtuigd, dan is het niets voor je. Wel overtuigd? Snel kijken dan.

Joan Didion: The Center Will Not Hold (2017)

Literair icoon Joan Didion kijkt terug op haar carrière en haar persoonlijke problemen in deze openhartige documentaire, geregisseerd door haar neef Griffin Dunne. In deze documentaire van anderhalf uur maak je kennis met één van de grootste Amerikaanse schrijvers van de twintigste eeuw. Dunne heeft in de afgelopen jaren door heel wat (video)materiaal gepluisd en ontzettend veel mensen gesproken om een zo compleet mogelijk beeld van zijn gevierde tante te geven. Er zijn ook diverse cameo’s aanwezig van belangrijke mensen uit de jaren ’60.

10 Cloverfield Lane

Wat doe je wanneer je net een auto-ongeluk hebt gehad en wordt opgevangen door twee mannen in een schuilplaats die claimen dat de rest van de wereld is getroffen door een chemische aanval? Die chemische aanval zou ook zijn veroorzaakt door buitenaardse wezens. Ondertussen krijg je krukken aangeboden, met de tip daarmee om te leren gaan — voor wanneer je weer naar buiten gaat. Dit is de basis van de film 10 Cloverfield Lane, die iets met de film Cloverfield te maken zou moeten hebben (ja, vooral op het gebied van marketing).

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.