Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #120

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het eerste seizoen van One of us.

One of us (één seizoen)

One of us is één van die series die je niet loslaat. Je stopt niet met kijken totdat je het einde hebt gezien. De serie bestaat uit vier afleveringen van één uur, en weet in die vier uur tien overtuigende personages en een plausibel verhaal neer te zetten. Het leven van twee Schotse gezinnen wordt wederom overhoop gegooid wanneer er een auto-ongeluk naast hun huis plaatsvindt en de bestuurder zwaargewond is. Wat blijkt: de man is de moordenaar van de kinderen van de families. Wat volgt zijn zenuwslopende scenes over rechtvaardigheid, spijt en wraakgevoelens.

Supergirl (twee seizoenen + begin seizoen drie)

In de bioscoop en op verschillende zenders heb je het Marvel Cinematic Universe. Ondertussen probeert DC Comics hetzelfde met het DC Extended Universe. De series die de maatschappij laat produceren staan echter los van de films en dat pakt eigenlijk wel goed uit, omdat producenten nu veel meer ruimte hebben voor eigen personages en verhalen. Dat blijkt ook uit de serie Supergirl, waar inmiddels het derde seizoen van is begonnen. In de serie krijgen we een uitgebreide kijk in het leven van Kara Denvers, de Girl of Steel.

Arrow (vijf seizoenen + begin seizoen zes)

In de superheldentelevisieserie Arrow maken we kennis met de Green Arrow. Dit is een superheld die goed overweg kan met een pijl en boog. De groene superheld heeft ook allerlei supergadgets, een superheldenbasis, supervrienden en natuurlijk superschurken en het huidige pakket aan content weet kijkers al vijf seizoenen lang te boeien. Het doet ons wel een beetje denken aan Batman, wanneer je kijkt naar de superschuilplaats, de supergadgets en de supervrienden, maar dat is soms helemaal niet erg. Het zesde seizoen is net begonnen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.