Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #119

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het nieuwe seizoen van Riverdale.

Riverdale (twee seizoenen)

Riverdale is een dramaserie met een aantal tieners in de hoofdrol. Dat is op zich niet zo bijzonder, maar het mysterie in de serie is dat wel. Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale. Sinds deze week is het tweede seizoen van start gegaan op Netflix. Net zoals met veel andere populaire series van zender The CW (uit de Verenigde Staten), is ook Riverdale gebaseerd op een populaire comicbookreeks, genaamd Archie.

The Hateful Eight (2015)

The Hateful Eight is een Amerikaanse westernfilm, die is geregisseerd door Quentin Tarantino. Het verhaal speelt zich een paar jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog af en gaat over twee premiejagers die met een postkoets door Wyoming reizen en ergens aankloppen om te mogen schuilen tegen een sneeuwstorm. Zo komen acht personen samen die elk wel iets te verbergen hebben. Die acht hoofdrolspelers worden gespeeld door bekende acteurs, zoals Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tom Roth, Zoë Bell en Jennifer Jason Leigh.

Mindhunter (één seizoen)

Vanaf vandaag staat het complete, eerste seizoen van de nieuwe Netflix Original-serie Mindhunter online. De serie is geregisseerd door niemand minder dan David Fincher en gaat over seriemoordenaars. In de serie, die overigens is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, kruip je in de huid van seriemoordenaars. Je volgt twee FBI-agenten (gespeeld door Jonathan Groff en Holt McCallany), die in 1979 de taak krijgen om te doorgronden waarom seriemoordenaars nou precies de mensen hebben vermoord. Net op tijd voor Halloween…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Reacties

  1. ron
    26 februari, 2018 om 13:32

    als ik een film wil kijken krijg ik een bericht onverwachte fout

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.