Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #118

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de start van Lucifer, seizoen drie.

Lucifer (S03E01)

Lucifer is een politieserie met een komische inslag en een aparte invalshoek. De vrouwelijke detective in deze serie wordt namelijk bijgestaan door niemand minder dan de duivel, de engel die sommige mensen beter kennen als Lucifer. Lucifer heeft allerlei toffe trucjes waarmee verdachten informatie uitdelen alsof het snoepjes zijn tijdens Halloween, maar hij heeft ook zo zijn daddy issues en andere problemen met mensen vertrouwen. Dat levert dramatische situaties op, maar uiteindelijk neemt de komische inslag toch de overhand.

Theo Maassen: Van Kwaad tot Erger (2017)

Net zoals voor veel cabaretiers geldt dat de stijl van Theo Maassen niet bij iedereen past. Maassen is vaak eerlijk, maar ook hard en dat kan ook een tegenovergesteld effect hebben van wat de beste man wil meegeven. In een tijd van oorlog, conflicten en botsende culturen wordt de theatrale comedystijl van Theo Maassen gedreven door verontwaardiging en cynische observaties. Mocht je van het eerdere werk van Maassen houden, dan zul je mogelijk vaak instemmend knikken naar het scherm. Maar gelukkig kan er ook gelachen worden.

Mr. Dynamite: The Rise of James Brown (2014)

Deze interessante, biografische documentaire toont de beginjaren en carrière van James Brown, die zich van een achtergelaten armoedig kind wist te ontwikkelen tot de Godfather of Soul. Hij wordt ook wel eens de Dynamic King of Rock and Roll genoemd en dat is natuurlijk niet zonder reden. Er zijn een aantal nummers die menigeen nog steeds kan meezingen, ongeacht je leeftijd. En als je niet mee kan zingen, dan ben je in elk geval bekend met de melodie van een aantal nummers. In deze docu wordt uitgelegd waarom dat zo is.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.