Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon introduceert nieuwe Envaya bluetooth-luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2017, 10:29 CategorieLuidsprekers

Vlak voor de zomer kwamen we ze tijdens het persevenement van Sound United al tegen maar vandaag worden ze officieel in Nederland geïntroduceerd; de nieuwe Denon Envaya bluetooth-luidsprekers. De serie bestaat uit drie modellen: Envaya, Envaya Mini en Envaya Pocket. Iedere luidspreker is water- en stofdicht (IP67), voorzien van een lange batterijduur en ingebouwde Siri-activatie. Ook kun je met de ingebouwde microfoon handsfree bellen met Apple- en Androidapparaten. De collectie is afgewerkt met een rooster van hoogwaardig gewoven materiaal en beschikbaar in een grijs-zwart gestreept ontwerp of klassiek zwart.

Denon Envaya bluetooth-speakers

De Envaya-reeks is volgens Denon ontworpen voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn. Door middel van de behuizing uit robuust polymeer en stevig weefsel kan de luidspreker onderweg een stootje hebben. De speakers zijn water- en stofdicht en daardoor geschikt voor zowel thuis in de badkamer als langs het zwembad op vakantie. De grootste luidspreker uit de serie, Envaya, gaat tot 13 uur mee. De Envaya Mini is 11 uur lang te gebruiken en de zeer draagbare Envaya Pocket 10 uur, bij alle modellen afhankelijk van het volumeniveau. De oplaadtijd is 2,5 tot 3,5 uur.

Het topmodel, Envaya, is volgens Denon geschikt voor de keuken of lounge. Hij heeft voldoende vermogen om een kamer met geluid te vullen en is toch slank genoeg om overal mee naartoe te nemen. De Envaya Mini is ideaal voor de badkamer. Hij kan best een val en een klap aan terwijl je in bad naar je favoriete muziek luistert. De Envaya Pocket kan dankzij zijn compacte formaat overal gebruikt worden. Elke luidspreker bevat de nieuwste aptX Bluetooth zodat je muziek in cd-kwaliteit kunt streamen. Ook kun je twee Envaya-producten op elkaar aansluiten. Zo krijg je een stereo-opstelling of speel je muziek tegelijkertijd in twee ruimtes af.

Prijs en beschikbaarheid

De Denon Envaya, Envaya Mini en Envaya Pocket zijn vanaf medio november beschikbaar voor een aanbevolen adviesverkoopsprijs van respectievelijk 99 euro (Envaya Pocket), 149 euro (Envaya Mini) en 199 euro (Envaya).  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.