Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Abonnementsprijzen van videostreamingdienst Netflix worden verhoogd

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2017, 17:11 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft laten weten dat de prijzen van twee maandabonnementen verhoogd gaan worden. Er volgt nog een mail met de wijzigingen. Die mail kunnen gebruikers op 19 oktober aanstaande in hun mailbox verwachten. Onlangs werden de voorwaarden nog geüpdatet.

Netflix verhoogt prijzen van abonnementen

Een vertegenwoordiger van de videostreamingdienst Netflix heeft tegenover NUtech bevestigd dat de prijzen van twee maandabonnementen zullen gaan stijgen. De prijsstijging geldt niet alleen voor nieuwe abonnees, aangezien ook bestaande klanten ermee te maken gaan krijgen. De dienst zal de prijzen verhogen van het standaardabonnement en het abonnement voor 4K-kwaliteit. De eerstgenoemde zal een prijsstijging van één euro gaan zien en voortaan 10,99 euro per maand gaan kosten. Dit was uiteraard 9,99 euro per maand.

Het abonnement waarmee mensen beschikbare content in 4K en hdr kunnen kijken zal met twee euro per maand stijgen. Nu kost dat abonnement nog 11,99 euro per maand en dat wordt straks dus 13,99 euro. Op 19 oktober zal Netflix er nog een mail uitgooien, met daarin alle wijzigingen. Bestaande klanten krijgen dan de mogelijkheid om hun abonnement stop te zetten, mochten ze het niet eens zijn met de prijsstijging. Daar krijgen ze dertig dagen de tijd voor. Je kunt er ook voor kiezen het goedkopere abonnement te nemen.

 • Delen:

Reacties

 1. Peter
  05 oktober, 2017 om 20:34

  pfff ze durven nogal even een 4k abo met 2 eur omhoog te gooien terwijl ik de beeld kwaliteit niet eens zo geweldig vind in 4k
  Maar eens over denken om terug te zetten naar HD abo

 2. frans
  06 oktober, 2017 om 10:42

  Op tweakers heel veel commentaar hier ook op, ik heb het niet netflix. Dus klaag er niet over heb ziggo veel voor redelijke prijs, hbo film1 ondemand en veel zenders waar ik maar de helft van kijk dat vindt ik nog steeds een nadeel bij alle pakketten. Ik zou graag zien per zender.
  Maar ik loop te ver voor met mijn idee. Heb wel is gemeld en per foon uitgelegd waarom.
  Maar ja de macht van de kabel en ja daar gaan we weer het gaat over rechten, wie bepaalt wie wat kijkt op de wereld. Een beetje een oud systeem waar ze in vast zitten gebakken. Gelukkig nog films te koop maar voor hoe lang nog vraag ik me af ik zoek altijd op internet naar de goedkoopste die er is. Waarom ze in de winkel zo veel voor content op disks durven te vragen. Namelijk de tussen handel en het hele circus die er dik aan verdienen btw enz. Vandaar dat jongeren niks meer kopen die zoeken net zo lang tot ze het gratis hebben gevonden die maak het echt niks uit dat gezeik over rechten dit en dat.

 3. pim
  06 oktober, 2017 om 16:05

  Als ze weinig leden hebben gaan kosten omhoog om kosten op te vangen , als ze veel leden hebben gaan kosten omhoog om kwaliteit te waarborgen , zo is er altijd wel een reden .
  Ik begon met 8 euro nu ga ik dezelfde kwaliteit 14 euro betalen, leve de ontwikkeling.
  Probleem is op tv is niets te zien behalve herhalingen dus ze hebben de macht omdat men wel weet dat er betaald wordt voor iets te kunnen kijken.
  Wel jammer deze ontwikkelingen, maar ja een filmpje in de bios is veel duurder, wel hopen dat er recente films op komen en seizoenen bij series sneller opvolgen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.