Abonnementsprijzen van videostreamingdienst Netflix worden verhoogd

05 oktober 2017 1 Minuut 3 Reacties
netflix-lego-2016

Netflix heeft laten weten dat de prijzen van twee maandabonnementen verhoogd gaan worden. Er volgt nog een mail met de wijzigingen. Die mail kunnen gebruikers op 19 oktober aanstaande in hun mailbox verwachten.

Onlangs werden de voorwaarden nog geüpdatet.

Netflix verhoogt prijzen van abonnementen

Een vertegenwoordiger van de videostreamingdienst Netflix heeft tegenover NUtech bevestigd dat de prijzen van twee maandabonnementen zullen gaan stijgen. De prijsstijging geldt niet alleen voor nieuwe abonnees, aangezien ook bestaande klanten ermee te maken gaan krijgen. De dienst zal de prijzen verhogen van het standaardabonnement en het abonnement voor 4K-kwaliteit. De eerstgenoemde zal een prijsstijging van één euro gaan zien en voortaan 10,99 euro per maand gaan kosten. Dit was uiteraard 9,99 euro per maand.

Het abonnement waarmee mensen beschikbare content in 4K en hdr kunnen kijken zal met twee euro per maand stijgen. Nu kost dat abonnement nog 11,99 euro per maand en dat wordt straks dus 13,99 euro. Op 19 oktober zal Netflix er nog een mail uitgooien, met daarin alle wijzigingen. Bestaande klanten krijgen dan de mogelijkheid om hun abonnement stop te zetten, mochten ze het niet eens zijn met de prijsstijging. Daar krijgen ze dertig dagen de tijd voor. Je kunt er ook voor kiezen het goedkopere abonnement te nemen.

Reacties (3)