Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert nieuwe Boomster en Rockster bluetooth-speakers

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2017, 16:59 CategorieLuidsprekers

Teufel introduceert tijdens IFA 2017 vier nieuwe versies van zijn Rockster en Boomster bluetooth-speakers. De modellen zijn op diverse punten verbeterd.

Teufel Boomster

De nieuwe versie van de Boomster bluetooth-luidspreker van Teufel biedt een digitale radio, een display en een ergonomische draaggreep. Aan het geluid is echter niets veranderd. De Boomster is een draagbaar 2.1-geluidsysteem met bluetooth, DAB+, FM en line-in. Ook is er nu een uitschuifbare antenne voor een verbeterde radio-ontvangst aanwezig. Naast een ingebouwde accu kan de Boomster ook met AA-batterijen gebruikt worden. Er is een usb-aansluiting aanwezig voor het opladen van mobiele apparaten en alle aansluitingen zijn met rubberen kappen tegen spatwater beschermd.

De Teufel Boomster wordt in het vierde kwartaal van 2017 uitgebracht voor een prijs van 350 euro.

Teufel Rockster

De krachtpatser onder de bluetooth-luidsprekers is terug, aldus Teufel. De nieuwe Rockster speelt muziek harder, langer en beter af. De Rockster is één van de meest krachtige bluetooth-speakers ter wereld, met een piekniveau van 122 decibel. De speaker komt met een mixer met crossfader voor het mixen van twee geluidsbronnen, en je kunt twee bluetooth-bronnen tegelijkertijd aansluiten. Er is een microfoon- en gitaaraansluiting aanwezig, de accu gaat tot 20 uur mee en er is een externe batterijaansluiting beschikbaar om de speeltijd te verlengen naar 100 uur. De usb-aansluiting kan gebruikt worden voor het opladen van mobiele apparaten en meerdere Rockster-systemen kunnen middels een XLR-kabel gekoppeld worden.

De Teufel Rockster is in het vierde kwart van dit jaar te koop voor een prijs van 1.000 euro.

Rockster Air

De Rockster Air is het kleine broertje van de Rockster. Dit is een draagbare, tegen sproeiwater beschermde bluetooth-luidspreker met PA-technologie en een maximaal volume van 110 decibel. De speaker komt met een extra breed uitstralende tweeter (120 graden) voor kamervullend geluid in grote ruimten. Daarbij beschikt de speaker over bluetooth 4.0 met aptX, een line-in/microfoon input en een aux-input. Het is mogelijk om gelijktijdig te mixen met alle vier de geluidsbronnen dankzij de geïntegreerde verlichte draaischakelaar. De interne accu gaat 30 uur mee en mobiele apparaten kunnen middels de usb-poort opgeladen worden.

De Teufel Rockster Air is in het vierde kwartaal van 2017 te koop voor een prijs van 600 euro.

Teufel Rockster XS

Weer een slag kleiner is de Rockster XS. Ook dit model kan tegen een stootje en is beschermd tegen spatwater. De speaker komt met bluetooth 4.0 met aptX en NFC. Daarnaast is er een usb-geluidsinterface aanwezig en kun je twee Rockster XS-systemen middels bluetooth koppelen voor een stereoweergave. Mobiele apparaten kunnen opgeladen worden middels de usb-poort.

De Rockster XS kan in het vierde kwartaal van 2017 gekocht worden voor een prijs van 200 euro.

Alle producten kunnen via de website van Teufel reeds besteld worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.