Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert drie hoofdtelefoons op IFA 2017

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2017, 15:29 CategorieAccessoires

Het Duitse Teufel gebruikt het podium van de IFA om drie nieuwe hoofdtelefoons te tonen. Dit zijn drie gesloten ontwerpen in de nieuwe Real-serie.

Teufel

Teufel komt met veel nieuws op de IFA 2017. Zo kondigt het bedrijf meerdere bluetooth-speakers aan, hifi luidsprekers, streaming apparatuur, soundbars en luidsprekers voor hoogtekanalen via reflectie. Ook hoofdtelefoons, waarover we in dit artikel schrijven.

Gesloten hi-fi hoofdtelefoons

De nieuwe hoofdtelefoons heten Real Pure, Real Blue en Real Blue NC. De Pure is het instapmodel van de drie en kost 100 euro. Deze koptelefoon is een gesloten hi-fi-hoofdtelefoon bedoeld voor onderweg. Hiervoor is de hoofdtelefoon voorzien van een handig inklapmechanisme met twee scharnieren zodat hij compact kan worden opgevouwen. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een transportetui. De met stof beklede telefoonkabel is 1,3 meter lang.

De Real Blue is het middelste model, wat over de toonbank gaat voor 170 euro. Deze hoofdtelefoon verschilt van de Pure door de toevoeging van bluetooth. De hoofdtelefoon biedt ondersteuning voor bluetooth 4.0 en heeft een accuduur tot dertig uur. Via aanraakbediening kan de muziek en het volume worden bediend. Als de accu leeg is kan er gewoon verder geluisterd worden door de bijgeleverde kabel aan te sluiten.

De Real Blue NC ten slotte is het topmodel uit de serie en kost 230 euro. Deze hoofdtelefoon onderscheid zich weer van de Real Blue door de toevoeging van actieve ruisonderdrukking. Hiervoor beschikt de hoofdtelefoon over vier microfoons. De batterijduur bij gebruik van noise cancelling is minimaal vijftien uur, zonder noise cancelling wordt gesproken over minimaal dertig uur. Ook de NC kan met een lege accu gewoon worden gebruikt met de bijgeleverde kabel.

Alle drie de hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar vanaf het vierde kwartaal van 2017. Alle producten kunnen via de website van Teufel reeds besteld worden.

 • Delen:

Reacties

 1. Mem
  04 september, 2018 om 13:10

  listen music pop,sometimes hardstyle,R&B,radio.
  1)Teufel Real Blue 150 €
  2)Teufel Real blue NC 180€
  3)Teufel Airy 100€
  Danke dich gern 🙂

  • Mem
   04 september, 2018 om 13:13

   Sorry ging fout..maar mijn vraag is welke is prijs verhouding de beste volgens u?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.