Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Streamingdienst Apple Music heeft meer dan dertig miljoen abonnees

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2017, 9:09 CategorieStreamingdiensten

Muziekstreamingdienst Apple Music heeft nu meer dan dertig miljoen abonnees. Sinds juni zijn er drie miljoen bijgekomen. In december stond de teller nog op twintig miljoen. De dienst is in de afgelopen maanden dus ontzettend gegroeid.

Apple Music met dertig miljoen abonnees

De populaire muziekstreamingdienst Apple Music heeft nu meer dan dertig miljoen betalende abonnees, schrijft Billboard. De streamingdienst heeft er sinds december 2016 tien miljoen betalende klanten bijgekregen. In juni stond de teller nog op 27 miljoen abonnees. Op dit moment heeft Music per jaar gemiddeld zo’n vijftien miljoen abonnees weten te krijgen en dat is een behoorlijke prestatie, aangezien de service pas twee jaar bestaat. Of de dienst Spotify voorbijgaat, is nog maar de vraag. Jimmy Iovine:

Just because we’re adding millions of subscribers and the old catalog numbers are going up, that’s not the trick. That’s just not going to hold.

Apple probeert nu de relatie tussen de artiesten en de klanten te verstevigen door exclusieve content aan te bieden in de vorm van documentaires, interviews en betere advertenties. Of dat genoeg zal zijn moet gaan blijken. Maar het ziet er niet naar uit dat Apple achterover leunt en gewoon rekent op de naam Apple om de dienst tot een succes te maken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.