Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Productie van SNES Classic Mini opgeschroefd om hoge prijzen te voorkomen

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2017, 10:20 CategorieGaming

Mocht je nog geen SNES Classic Mini hebben besteld, wacht daar dan nog even mee voordat je onterecht de hoofdprijs moet betalen. De directeur van Nintendo of America meldt namelijk dat de productie is opgeschroefd om die hoge prijzen te voorkomen.

Productie van SNES Classic Mini opgeschroefd

Een tijdje geleden was het mogelijk om de SNES Classic Mini vooruit te bestellen, zodat je er zeker van kon zijn dat je een exemplaar binnen zou krijgen wanneer het apparaat te koop is. Maar veel gamers visten al gauw achter het net, aangezien er geen gigantische voorraad was; hetzelfde als bij de NES Classic Mini. Daardoor schoten de prijzen van zowel de kleine NES als de kleine SNES omhoog op tweedehandsverkoopsites, omdat mensen er natuurlijk een slaatje uit wilde slaan. Dit was immers snel verdiend.

De directeur van Nintendo of America, Reggie Fils-Aime, heeft nu gezegd daar wat tegen te doen door de productie van de SNES Classic Mini flink op te schroeven. Mocht je nog geen mini-SNES hebben besteld, wacht daar dus nog even mee tot ze weer op voorraad zijn. Zo heb je een grote kans op het betalen van de normale prijs, in plaats van een veel hogere. Omdat het om de Amerikaanse directeur gaat weten we niet honderd procent zeker of dit voor heel de wereld geldt, maar we hopen van wel. Het wachten is nu totdat ze in de winkels liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.