Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Polk Audio introduceert de Signa Solo-soundbar

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2017, 12:10 CategorieLuidsprekers

Polk Audio lanceert woensdag zijn tot op heden goedkoopste soundbar: de Signa Solo, met een adviesverkoopprijs van 149 euro. De fabrikant zegt dat deze soundbar zijn prijsklasse ver te boven gaat, met een groots, multidimensionaal geluidsbeeld en gedetailleerd stereobeeld.

Polk Audio Signa Solo-soundbar

Polk Audio heeft woensdag een nieuwe soundbar aangekondigd, de goedkoopste die de fabrikant tot nu toe heeft uitgebracht: de Signa Solo. Ondanks het relatief lage prijskaartje van 149 euro, moet de soundbar de concurrentie in hetzelfde prijssegment voorbij gaan met “een groots, multidimensionaal geluidsbeeld en gedetailleerd stereobeeld voor muziek en thuisbioscoop en is voorzien van Polks gepatenteerde SDA digitale surround-technologie”. Dat moeten we natuurlijk allemaal nog maar zien gebeuren in de praktijk.

Ook is de soundbar voorzien van Polks gepatenteerde Voice Adjust-techonologie. Hiermee kan de gebruiker stemniveaus handmatig aanpassen voor meer duidelijkheid. En met Dolby Digital Decodering aan boord kan de soundbar ook pogen een surroundgeluid te realiseren, die de kamer zou moeten kunnen vullen. Uiteraard is er ook bluetooth aanwezig, waardoor het mogelijk wordt muziek vanaf je smartphone, tablet of laptop te streamen naar de brede speaker. Handig in combinatie met een muziekstreamingdienst.

De Polk Audio Signa Solo wordt geleverd met een optische kabel. Dankzij de Polk SmartBar-technologie ondersteunt hij ook de afstandsbediening van iedere tv voor eenvoudige bediening. De soundbar beschikt over vier full-range drivers van ruim zes cm met ingebouwde baspoorten. Met verschillende EQ-voorinstellingen zoals Film, Muziek en Nacht, allemaal via een eigen knop, is het geluid met gemak en snelheid aan te passen. De soundbar is vanaf oktober verkrijgbaar in het zwart, voor een adviesprijs van 149 euro.


€ 119,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.