Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nvidia rolt grote update uit voor Nvidia Shield met Android TV

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2017, 12:43 CategorieMediaspelers

Nvidia is deze week begonnen met het uitrollen van een grote update voor de Nvidia Shield-mediaspeler met Android TV aan boord. De update brengt een aantal handige functies met zich mee, evenals de belangrijke Android-beveiligingsupdates.

Download de update voor Nvidia Shield met Android TV

Wellicht heb je de update al voorbij zien komen, aangezien de uitrol gisteren begonnen is. Fabrikant Nvidia heeft namelijk een grote update uitgerold voor de Nvidia Shield met Android TV aan boord. De update brengt een aantal verbeteringen met zich mee, evenals belangrijke Android beveiligingsupdates. Hieronder zetten we alles op een rijtje wat je van de software-update mag verwachten.

 • Nieuwe Voice Search-interface: geniet van een verbeterde interface voor stem-gestuurde zoekresultaten die je tijdens je favoriete shows, films en games kunt toepassen.
 • 360° Video’s in YouTube: Shield TV is de eerste streamer die 360° video in YouTube support. Verplaats jezelf in de actie met 360-graden viewing, nieuw in de vernieuwde YouTube-app.
 • Nieuwe features in de Amazon Video App: navigeer sneller met nieuwe zoekinstellingen en thumbnail previewafbeeldingen. De geüpdatete playbackengine levert een verbeterde A/V-synchronisatie en streamt 4K video bijna direct.
 • Het vermogen om DTS-HD Master Audio te streamen naar oudere DTS-compatibele ontvangers.
 • De laatste maandelijkse Android-beveiligingsupdates.
 • Een nieuwe instelling voor accessoires om dubbeltikken aan of uit te zetten om te pauzeren middels de volumeregelaar. • Delen:

Reacties

 1. Nick
  30 september, 2017 om 20:55

  Helaas, nog geen verbetering mbt de Bluetooth afstandbediening… die reageert nog steeds niet naar behoren.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.