Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nvidia Shield met afstandsbediening, zonder controller, nu te bestellen

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2017, 15:00 CategorieMediaspelers

Het is vanaf nu mogelijk de Nvidia Shield met Android TV, 16 GB aan opslagruimte en een afstandsbediening te bestellen. De mediaspeler wordt dan in Europa geleverd. Dit pakket wordt echter zonder gamecontroller geleverd: dat pakket kost nog steeds 229,99 euro.

Nvidia Shield met afstandsbediening nu goedkoper

Nvidia heeft laten weten dat de prijs voor een Nvidia Shield met Android TV, 16 GB aan interne opslagruimte en een afstandsbediening vanaf nu in prijs is verlaagd. Voorheen kostte het apparaat tenminste 229 euro, maar nu is die prijs dus omlaag gegaan met dertig euro. Vanaf nu kun je de mediaspeler annex gameconsole aanschaffen voor 199 euro. Naast games en apps van de Google Play Store, kun je er ook pc-games op spelen via de gamestreamingdienst Nvidia GeForce en is het mogelijk games te streamen vanaf je pc of laptop die je hebt staan.

Daarnaast kun je de speler ook gebruiken voor het afspelen van niet-interactieve content, zoals films en series. Zo kunnen alle films, televisieshows en muziek die je hebt aangeschaft via Google Play naar de woonkamer gestreamd worden en is het mogelijk om gebruik te maken van diensten als Netflix, Amazon Video, Spotify en meer, zelfs in 4K en HDR wanneer die diensten dat aanbieden. Het is wel zo dat je de gamecontroller er nu niet bij krijgt; die kost 69,99 euro per stuk. Voor gamers is dit dus een minder goede deal. Lees hier onze review.

De Nvidia Shield met een gamecontroller én een afstandsbediening is ook nog steeds beschikbaar vanaf 229,99 euro. Wil je er dus ook op gamen, dan kun je nog altijd beter voor dat pakket gaan. En voor de media-enthousiastelingen blijft de Shield Pro (500 GB) vanaf 329,99 euro beschikbaar. Een losse afstandsbediening heeft een prijskaartje van 59,99 euro. Hoewel mensen vanaf nu al de Nvidia Shield met afstandsbediening voor 199 euro kunnen bestellen, worden de pakketten pas op 18 oktober verzonden naar de consument. • Delen:

Reacties

 1. marcel
  22 september, 2017 om 17:23

  Kun je bij deze shield ook een universele afstandsbediening gebruiken?
  Ik gebruik bij mn huidige mediaspeler de knopjes vaak voor het geluidspoor en de ondertiteling,dat kan dus bij deze huidige niet.

  • Wesley Akkerman
   25 september, 2017 om 10:08

   Hoi Marcel,

   Of alle universele afstandsbedieningen werken, durf ik niet te zeggen. Maar bijvoorbeeld de Harmony (Touch) van Logitech werkt er wel goed mee. Dus er zijn wel degelijk mogelijkheden.

   • Marcel
    25 september, 2017 om 11:29

    Oke bedankt

 2. Henk
  15 oktober, 2017 om 22:48

  Dit artikel is complete kolder. Er klopt ook helemaal niets van de prijzen. Het enige dat klopt is de prijs van de set met afstandsbediening.

  • Wesley Akkerman
   16 oktober, 2017 om 10:55

   Hoi Henk,

   Deze informatie is afkomstig vanuit Nvidia, dus kolder is het niet. Het kan altijd zijn dat winkels andere prijzen vaststellen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.