Films van Marvel en Star Wars exclusief naar Disney’s streamingdienst

08 september 2017 1 Minuut 1 Reacties
walt-disney-logo

De nieuwe films van Marvel en Star Wars zullen straks, na hun bioscoopperiode, alleen nog te vinden zijn op Disney's eigen streamingdienst. Dat betekent dat die films dus niet meer te zien zullen zijn bij Netflix, wat nu nog wel het geval is.

Films van Marvel en Star Wars niet meer bij Netflix

Walt Disney heeft besloten wat het bedrijf gaat doen met de nieuwste films van Marvel en Star Wars, nadat ze uit de bioscoop zijn gekomen: ze zullen straks exclusief te zien zijn bij Disney’s eigen videostreamingdienst. Vorige maand kondigde Disney haar eigen videostreamingdienst aan, maar er was toen nog onduidelijkheid over het lot van de films en series die nu exclusief bij Netflix te zien zijn. Maar de kogel is deze week door de kerk gegaan, melden CNBC en Deadline. Netflix bijt dus in het stof van Disney.

Door dit besluit wordt de videostreamingdienst van Disney, die in 2019 gelanceerd zal worden, wel ineens aantrekkelijker, maar het betekent ook dat je straks dus nog een maandabonnement moet afsluiten om alles te kunnen blijven bekijken. Netflix krijgt de nieuwste Disney-films dus niet meer, maar zoals het er nu naar uitziet zullen de Marvel-series niet verhuizen (maar het zou wel kunnen zijn dat ze eerder vroeger dan later gaan stoppen). Disney maakt in de komende maanden de prijzen bekend voor de abonnementen van de dienst.

Reacties (1)