Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bestaand Film1-abonnement te koppelen PlayStation 4 en PlayStation 3

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2017, 10:52 CategorieStreamingdiensten

Eigenaars van een bestaand Film1-abonnement zijn nu in staat hun abonnement te koppelen aan de app die beschikbaar is voor PS4 en PS3. Eerder kon je alleen content van de dienst bekijken door een speciaal PlayStation-abonnement af te sluiten.

Film1 op je PlayStation

Het is al een tijdje mogelijk om de films van Film1 op je PlayStation 3 of PlayStation 4 te bekijken. Maar nu kun je ook een bestaand abonnement, die je hebt afgesloten bij je televisieaanbieder, gebruiken op de populaire spelcomputer. Wat je daarvoor nodig hebt is de app van de dienst (hier te vinden in de PlayStation Store). Vervolgens start je een film op en geef je aan welk abonnement je hebt. Kies voor het abonnement via de tv-aanbieder (Ziggo, CanalDigitaal, Tele2, et cetera) en schrijf vervolgens de activatiecode even op.

Ga vervolgens naar deze website en klik je tv-aanbieder aan. Log in met de gegevens die zijn verstrekt door de aanbieder van de dienst. Ga naar de tab ‘Mediabox of PlayStation activeren’. Vul op deze pagina de eerdergenoemde activatiecode in en klik op Verstuur. De Sony PlayStation wordt nu gekoppeld aan je Film1-abonnement, waardoor je dus met je bestaande abonnement kunt kijken. Op een account kunnen maximaal vier apparaten geregistreerd worden, ongeacht het apparaat. Meer dan vier devices is helaas niet mogelijk.

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.