Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #117

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de start van Star Trek: Discovery.

Star Trek: Discovery (S01E01 en S01E02)

Fans van de serie Star Trek hebben er twaalf jaar op moeten wachten, maar sinds deze week is het eindelijk zover. De nieuwe serie, genaamd Discovery, is namelijk van start gegaan op Netflix. Je kunt nu meteen twee afleveringen bekijken en alvast uitkijken naar aflevering drie, die op maandag wordt toegevoegd. Nieuwe afleveringen verschijnen wekelijks, altijd op de maandag. Na een eeuw van rust breekt oorlog uit tussen de Federatie en het Klingon-rijk. In dit conflict staat een in ongenade gevallen Starfleet-officier centraal.

The Godfather

Als we zeggen dat The Godfather één van de beste films ooit gemaakt is, dan bedoelen we dat ook echt. De American Film Institute plaatste hem bijvoorbeeld in 1998 in de lijst van beste Amerikaanse films aller tijden op de derde plaats. In The Godfather zien we onder meer acteurs Marlon Brando, Al Pacino en James Caan de sterren van de hemel spelen. En niet zomaar natuurlijk. De eer van de familie gaat boven alles, vooral als er een aanslag op de vader is gepleegd. Bloed moet vloeien! En bloed zal gaan vloeien…

Designated Survivor (S02E01)

Wat zou je doen wanneer je als volksvertegenwoordiger, zonder uitzicht op de zetel van de president (of de minster-president), ineens een land moet gaan leiden? Dat overkomt Tom Kirkman, gespeeld door Kiefer Sutherland, in de serie Designated Survivor. Sinds deze week is aflevering één van seizoen twee te zien op Netflix, vers van de pers. Kirkman krijgt ongevraagd de taak van het presidentschap op zich geschoven en moet dus ineens de belangrijkste keuzes voor volk en vaderland gaan maken…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.