Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #116

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de documentaire Gaga: Five Foot Two.

Gaga: Five Foot Tall

Voor de documentaire Gaga: Five Foot Tall heeft regisseur Chris Moukarbel bijna een jaar lang de wereldwijd bekende zangeres Lady Gaga gevolgd. Het 31-jarige popidool brak ongeveer tien jaar geleden door met hits als Just Dance en Poker Face en is sindsdien niet meer weg te denken uit de popmuziek. Ook niet vanwege haar opvallende outfits, waarmee ze altijd de aandacht trok. Maar de laatste maanden zet ze toch iets meer in op een ander imago. Deze docu maakt van Lady Gaga wellicht de Stefani Germanotta achter het personage.

Fuller House (drie seizoenen)

Het derde seizoen van Fuller House gaat verder waar het tweede seizoen geïndigd is. De drie vrouwen staan nog altijd aan het roer van het huishouden, in plaats van de drie mannen in het origineel. DJ Tanner-Fuller (Cameron-Bure) heeft net een opgroeiende baby, is natuurlijk haar man verloren en woont nu samen met haar zusje (Sweetin) en haar beste vriendin (Barber), inclusief haar tienerdochter. Iedereen draagt haar steentje bij in de opvoeding van de kinderen in huis (DJ heeft nog twee zoons) – voor zolang dat goed gaat, dan.

American Horror Story (zes seizoenen)

Het eerste seizoen was sterk, de tweede ging daar nog even overheen en het derde seizoen zakte een klein beetje in elkaar. Seizoen vier wist de boel te herpakken, seizoen vijf ging daar vrolijk mee door en seizoen zes brengt nu een toffe spin op het concept realityprogramma. Met de subtitel Roanoke weet je niet precies wat je mag verwachten, maar we kunnen alvast verklappen dat het een verhaal is waar je constant op het puntje van je stoel zit. Helemaal wanneer je over de helft van het seizoen bent: dan worden de rollen letterlijk omgedraaid.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  22 september, 2017 om 18:04

  Ik vind al die series die er verschijnen ik ben er niet in geintreseerd om daar geld voor te betalen. En wat ze bieden ook niet heb er een maand naar gekeken gratis ik vond het niet voor mij iets hou me maar bij de kabel en eigen 4 K blu-ray.

 2. Louis
  22 september, 2017 om 18:45

  Netflix heeft werkelijk schitterende dingen. Docu’s, films als To the Bone, en natuurlijk series. 13 Reasens Why zou iedereen gezien moeten hebben. Jongeren, ouderen en ouders van ouderen. Hoort tot het allerbeste dat ooit uit mijn tv kwam en een abo van een heel jaar waard…

 3. pim
  24 september, 2017 om 16:49

  Netflix moet haar series wel vlugger updaten, sommige series wacht je een jaar voor het volgende seizoen zich aanbied

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.