Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #115

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de film The Godfather Part II.

The Godfather Part II

Deze tweede film in de Godfather-trilogie gaat terug in de tijd naar de wortels van de Corleones, van Sicilië tot hun maffiabestaan in New York. Over het algemeen bestaan er gemengde reacties op deze misdaadfilm, die desondanks toch wat prijzen in de wacht sleepte. De cinematografie wordt nog altijd bejubeld, terwijl het nonlineare verhaal toch wat roet in het eten kan gooien. De film is meer dan drie uur lang, dus dan is het wel handig om te weten waar je precies naar kijkt. Niet beter dan het eerste deel, maar wel het kijken waard.

Star Trek Into Darkness

Star Trek gaat met Into Darkness verder met deze sequel waarin Kirk en Spock samen met een onwaarschijnlijke bondgenoot vechten tegen terroristen die Starfleet bedreigen. In de hoofdrollen zien we Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin, Bruce Greenwood en zelfs Leonard Nimoy schitteren, terwijl Benedict Cumberbatch, Alice Eve en Peter Weller ook prima aanvullingen zijn op de cast. Grappig feitje: de visuele effecten zijn verzorgd door Industrial Light & Magic (ja, van George Lucas).

Once Upon a Time (zes seizoenen)

Deze week hebben we een fantasy/sprookjesthema en we beginnen met de spannende feel good-serie Once Upon a Time. In Once Upon a Time, waarvan de eerste drie seizoen al op Netflix stonden, maken we kennis met Emma, die haar eigen ding doet in het moderne leven. Maar dan zoekt haar zoon Henry haar ineens op – een zoon die ze destijds had afgestaan ter adoptie. Henry heeft een merkwaardig verhaal meegenomen: de stad waarin hij leeft is namelijk bevroren in tijd – aan Emma de taak dit probleem op te lossen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.