Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #114

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de film uit de Twilight Saga.

BoJack Horseman (vier seizoenen)

Het lijkt een plaat in herhaling: in het vierde seizoen van BoJack Horseman zien we hoe het menselijke paard zijn leven op de rails probeert te krijgen. Dat gaat hij doen door op zoek te gaan naar een nieuw doel in z’n leven, dat hij waarschijnlijk op één of andere zelfdestructieve manier gaat verknallen (want waarom zouden we anders een vierde seizoen krijgen). Vanaf vandaag kun je precies zien hoe hij dat gaat doen (we wilden eerst schrijven: hoe hij dat van plan is, maar dan moet ‘ie wel een plan maken — en dat doet ‘ie vaak niet).

Disney’s Hercules

Het verhaal van Hercules is inmiddels wel bekend en Disney zou Disney niet zijn om daar een eigen draai aan te geven. Helemaal volgens het basisverhaal verloopt het verhaal niet, maar dat is misschien maar goed ook. Het is en blijft immers een film voor kinderen. We zien Hercules zijn zwakten overwinnen, maar niet voordat hij flink op de proef wordt gesteld door zijn omgeving. En dan hebben we het nog niet eens over Hades gehad. Mocht je de game op PlayStation 1 hebben, dan heb je ook direct zin om te spelen na het kijken van de film.

The Twilight Saga

Of je het nou een goede filmserie vindt of niet, je hebt ongetwijfeld gehoord over The Twilight Saga. Deze films zijn gebaseerd op de boeken van Stephenie Meyer en hebben in de hoofdrol Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner. Er is al heel veel over deze filmserie geschreven en gezegd en er is ook veel kritiek geuit, maar het blijft een feit dat de serie ontzettend veel geld heeft opgebracht. Dus er is wel degelijk een doelgroep voor. Of jij die doelgroep bent is een tweede. Het is en blijft wel romantische en vermakende fantasy.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.