Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #113

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het derde seizoen van Narcos.

Narcos (seizoen drie)

Narcos is een serie die over het drugskartel in Zuid-Amerika gaat. De serie speelt zich af in de jaren tachtig, waar we zien dat verschillende politie-eenheden het opnemen tegen drugsbazen en onderweg geconfronteerd worden met allerlei conflicterende elementen: juridische, politieke, militaire en civiele. Het doel van die politie-eenheden is natuurlijk om het kartel en de cocaïnehandel onder controle te krijgen. Of dat allemaal gaat lukken, zie je in de drie seizoen die nu beschikbaar zijn op de videostreamingdienst Netflix.

Ronald Goedemondt: Ze Bestaan Echt

Hier op de redactie zijn we fan van Ronald Goedemondt. Dus als er een show van hem op Netflix staat, dan kijken we die meteen. Vanaf deze week staat zijn show ‘Ze Bestaan Echt’ ook op de videostreamingdienst. Dit is een oudje, uit 2009 alweer. Sommige grappen zijn wellicht wat gedateerd, maar het gros is nog steeds grappig (en relevant). ‘Ze bestaan echt’ gaat over volwassen worden en je angsten onder ogen zien. Vrijer en organischer dan in ‘Spek’ oreert Ronald over wat de dingen zijn waar je voor moet opletten. Check ook vooral het fragment.

The Muppets (2011)

In 2011 bracht Walt Disney een film uit over The Muppets. Het is een beetje een meta-film geworden. Wanneer drie fans van de Muppets ontdekken dat een bedrijf onder het theater van de poppenbeesten naar olie wil boren, gaan ze op pad om alle Muppets weer bij elkaar te krijgen, zodat ze het samen kunnen opnemen tegen de oliebazen. Kermit de Kikker leeft een depressief leven in Hollywood, Gonzo is een loodgieter met klasse, Fozzie speelt in een bandje, terwijl Miss Piggy schrijft over plussize-modellen in de Franse editie van Vogue.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.