Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose introduceert SoundLink Micro Bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2017, 16:41 CategorieLuidsprekers

Bose introduceert vandaag de SoundLink Micro Bluetooth speaker: de kleinste, meest robuuste luidspreker van het merk. Met afmetingen van 3,48 cm (hoogte) bij 9,83 cm (breedte en diepte) en een gewicht van maar 0,29 kg is de Micro compact te noemen. Toch moet de speakers volgens Bose een voor zijn formaat ongeëvenaard geluid geluid bieden. Daarbij is de Micro IPX7 waterdicht en dus overal te gebruiken.

De Micro beschikt over een op maat gemaakte transducer, kleine dubbelpassieve radiatorconussen en een oplaadbare lithium-ion-accu. De speaker biedt tot 6 uur muziek en hij is bestand tegen hitte, kou, water, stof en stoten. En met de band aan de achterzijde is hij eenvoudig aan een tas, rugzak, fietsstuur, koeltas of andere uitrusting te koppelen.

De Micro werkt met eenvoudige stemsturing voor Bluetooth koppeling, heeft een ingebouwde speaker phone en een multifunctionele toets om gesprekken aan te nemen en te voeren. Plus directe toegang tot de virtual assistant op je smartphone, zonder dat je die hoeft aan te raken. Bij gebruik van de Bose Connect-app kun je synchroniseren met andere SoundLink-speakers voor Stereo Mode (linker-/rechterkanaal) of Party Mode (voor gelijktijdig afspelen van muziek in verschillende ruimtes).

De nieuwe SoundLink Micro is vanaf 21 september 2017 te koop voor 119,95 euro. Hij is leverbaar in zwart, midnight blue en helder oranje.


€ 99,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 119,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 119,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.