Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nieuwe Apple TV krijgt boost in specificaties en vernieuwde remote’

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2017, 9:24 CategorieMediaspelers

Er zijn wederom geruchten verschenen over de Apple-mediaspeler die we kennen als de Apple TV. Vanavond is mogelijk de aankondiging en dan weten we alles zeker. Voor nu moeten we het nog doen met de volgende lading geruchten over het apparaat.

Apple TV met betere specs en vernieuwde remote – gerucht

Vanavond vindt er een evenement plaats dat Apple zal organiseren, waar het bedrijf haar nieuwe producten voor de komende maanden zal presenteren. Eén van die producten is mogelijk een 4K Apple TV. Zoals het er nu naar uitziet zal die mediaspeler niet alleen 4K- en HDR-content kunnen afspelen, ook mogen toekomstige gebruikers rekenen op een vernieuwde Siri-remote en betere specificaties. Aan boord zou een A10X Fusion-chip zitten, samen met 3 GB aan werkgeheugen. Verder is er ondersteuning voor zowel HDR10 als Dolby Vision.

Dit zou dus de krachtigste versie van de mediaspeler tot nu toe gaan worden en eentje die een ware specbump zal introduceren. Maar als we de geruchtenmakers mogen geloven, dan blijft het daar dus niet bij. Ook de Siri-remote gaat op de schop, aangezien er verwijzingen naar haptische feedback in de afstandsbediening zijn gevonden (in de code van tvOS 11). Het wachten is nu op de presentatie van Apple, die vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd begint. Vanavond weten we dus zeker wat we van de nieuwe Apple TV mogen verwachten.


€ 188,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 209,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.