Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Afbeelding toont nieuwe Sonos Play:1-speaker met Alexa aan boord’

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2017, 10:59 CategorieLuidsprekers

Er is een afbeelding verschenen waarop we mogelijk voor het eerst de nieuwe Sonos Play:1 met Alexa aan boord te zien krijgen. Het lijkt erop dat dit dezelfde Play:1 wordt als nu, maar dan met een vernieuwd bedieningspaneel.

Sonos Play:1 met Alexa is onderweg

Er is een afbeelding verschenen met daarop mogelijk de nieuwe Sonos Play:1-speaker. De bron van deze afbeelding meldt dat een anonieme tipgever de gelekte foto heeft verstuurd. Het lijkt erop dat de nieuwe Play:1 ontzettend veel gaat lijken op de oude Play:1, maar dan met een ander bedieningspaneel. Zo valt op dat er nu een icoontje is voor een microfoon. Dat is niet geheel vreemd, aangezien de fabrikant zelf al heeft aangegeven stemassistenten te willen implementeren. Middels die microfoon zou je dan met de assistent kunnen praten.

De nieuwe Play:1 krijgt mogelijk Alexa aan boord. Alexa is de stemassistent van Amazon, die officieel nog niet in Nederland is uitgerold. Het is dan ook nog maar de vraag of we straks in Nederland met Alexa op de Sonos Play:1 aan de slag kunnen (of dat er mogelijk een andere stemassistent wordt geïmplementeerd). Siri lijkt geen plausibel alternatief, maar de Google Assistant is dat mogelijk wel. Verder is er geen informatie bekend over de nieuwe speaker. Op 4 oktober organiseert Sonos een evenement, waar we ongetwijfeld meer gaan horen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.