Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Design Lab vanaf 22 augustus ook beschikbaar in de Benelux

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2017, 8:57 CategorieGaming

Microsoft heeft aangekondigd dat het Xbox Design Lab vanaf heden ook beschikbaar is in de Benelux. De controllers kosten tachtig dollar. Voor dat bedrag kun je wel helemaal zelf bepalen hoe je Xbox One-controller er uit moet komen te zien.

Xbox Design Lab: ontwerp je eigen controller

Tijdens haar Gamescom-presentatie, waar ook de Xbox One X Project Scorpio Edition is onthuld, heeft Microsoft bekendgemaakt dat Xbox Design Lab vanaf 22 augustus ook beschikbaar is in de Benelux. Met dit initiatief is het voor Xbox One-eigenaars mogelijk een controller te kopen die ze zelf hebben vormgegeven, zoals je op de bovenstaande afbeelding goed kunt zien. Je bent in staat van alles aan te passen: de kleur van de behuizing, de kleur van de knopjes, de kleur van de pookjes en natuurlijk de triggers en vierpuntdruktoets.

Verder is het mogelijk je controller unieke accenten mee te geven. Zo kun je ervoor kiezen een rubberen strip aan de achterkant van de controller te plaatsen, zodat je tijdens het gamen meer grip hebt (net zoals op de Xbox One Elite-controller zit). Ook kun je bijvoorbeeld voor een metallic finish kiezen en is het zelfs mogelijk een eigen tekst toe te voegen aan de controller. Naast Nederland, België en Luxemburg, is het ook zo dat andere Europese landen, zoals Spanje, Oostenrijk, Portugal en achttien andere landen toegang krijgen tot de dienst.

Meer lezen?

Lees hier wat de verschillen tussen de Xbox One, Xbox One S en Xbox One X zijn. Meer geïnteresseerd in PlayStation en de mogelijkheden wat 4K en HDR betreft? Dan kun je terecht in dit uitgebreid achtergrondartikel. Ook leggen we in dit artikel de Xbox One X en de PlayStation 4 naast elkaar.
€ 284,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.