Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Update voor PlayStation 4 Pro brengt snelle Twitch-streams met zich mee

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2017, 10:49 CategorieGaming

Er is nu al informatie gelekt over de aankomende software-update voor de Sony PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro. PS4 Pro-eigenaars mogen straks rekenen op snellere Twitch-streams, namelijk zowel in 1080p als zestig frames per seconde.

Twitch-streams op PlayStation 4 Pro gaan straks sneller

Er is nu al wat informatie bekend over de aankomende update voor PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro. Sony heeft zelf nog geen informatie naar buiten gebracht, maar de website Eurogamer heeft al wel een gedeelte van de releasenotes ontvangen. Firmware 5.0 stelt PS4 Pro-gebruikers in staat Twitch-streams in 1080p en zestig frames per seconden te laten draaien. Dat betekent dat de beelden sneller (vloeiender) op je beeldscherm zullen worden gepresenteerd. Dat moet mooiere beelden opleveren, zeker voor games in 60fps.

Mocht je geen PlayStation 4 Pro hebben, dan zal de update alsnog relevant zijn. Zo kun je straks je notificaties bekijken vanuit het snelle menu. Dat betekent dat je straks dus niet helemaal terug naar het thuisscherm hoeft om te kijken wat voor notificatie je hebt ontvangen. Verder kun je nu andere gebruikers volgen en blokkeren. Over het algemeen klinkt dit niet als de meest belangrijke update voor de spelcomputer, maar wellicht weet Sony ons nog te verrassen. Wanneer de update precies verschijnt, is helaas nog niet bekend.

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.