Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Transformers: The Last Knight’ Ultra HD Blu-ray komt met Dolby Vision

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2017, 9:58 CategorieBlu-ray

HDR is inmiddels een ingeburgerde feature op diverse premium televisies en een aantal Ultra HD Blu-ray spelers. Daarnaast zien we steeds meer Ultra HD Blu-ray films met het HDR-formaat van Dolby verschijnen. Ook filmstudio Paramount gaat ermee aan de slag en brengt ‘Transformers: The Last Knight’ uit als eerste film met Dolby Vision.

Paramount distribueert de nieuwe Transformers-film in nagenoeg alle formaten; dvd, 3D Blu-ray, HD Blu-ray en Ultra HD Blu-ray. Alleen die laatste wordt voorzien van Dolby Vision. Diegenen die een tv hebben die het HDR-formaat van dolby niet ondersteunt kunnen de film ook in high dynamic range bekijken. Net als bij alle andere Dolby Vision-films wordt er namelijk ook een versie in HDR10 meegeleverd. De verwachting is dat de soundtrack zowel in Dolby Atmos als in DTS:X beschikbaar zal zijn.

Lees meer over wat je nodig hebt om Dolby Vision te bekijken en duik dieper in de wereld van HDR in ons artikel over wat high dynamic range precies is.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    28 augustus, 2017 om 21:27

    Zavvi on line is nog steeds de goedkoopste voor 4 K bluray/UHD.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.