Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Streamingdienst CBS All Access komt ook naar andere landen toe

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2017, 11:04 CategorieStreamingdiensten

CBS heeft laten weten dat de videostreamingdienst CBS All Access vanaf medio volgend jaar ook buiten de Verenigde Staten beschikbaar zal zijn. Het eerste land dat de dienst krijgt na Amerika is Canada, over andere landen is helaas nog niets bekend.

CBS All Access ook buiten de VS

Binnenkort kunnen meer mensen over heel de wereld genieten van een serie als Star Trek Discovery, zonder daarvoor aangewezen te zijn op piraterij. De serie is namelijk te zien bij de betaalzender CBS All Access, en vandaag maakt CBS bekend dat de streamingdienst vanaf medio volgend jaar ook buiten de Verenigde Staten beschikbaar zal zijn. Andere landen staan dan nog op de planning, maar op moment van schrijven heeft CBS helaas niets bekendgemaakt. We weten dus nog niet wanneer Nederland wordt aangedaan.

De abonnementsdienst biedt momenteel meer dan negenduizend afleveringen aan, van series als de originele Beverly Hills 90210, realityshows zoals Big Brother, dramaseries zoals Criminal Minds, sitcoms en nog veel meer. Om te kunnen concurreren met Netflix en HBO, moet CBS All Access ook originele content hebben en Star Trek Discovery, dat eind september van start gaat, is daar het resultaat van. De app is beschikbaar op Android, iOS, Windows 10, Roku, Apple TV, Chromecast, Android TV en verschillende spelcomputers.

 • Delen:

Reacties

 1. WvB22
  08 augustus, 2017 om 14:47

  Star Trek Discovery zal gewoon op Netflix te zien zijn. De andere series die genoemd worden zijn mij niet bekend.

  http://www.netflix-nederland.nl/releasedatum-star-trek-discovery-op-netflix-eindelijk-bekend/
  https://youtu.be/oWnYtyNKPsA

 2. Frans
  08 augustus, 2017 om 17:00

  Je kunt beter is allemaal gaan samen werken dan tig abbo s afsluiten. Er word we innig na gedacht bij dit soort bedrijven alles kijken bij een medium. En dat blijft internet. Anders gaat het straks net als bij HBO ( de hack nu )dan gooien ze alles gewoon vrij op het internet. En HBO zal niet de laatste zijn die dat gaat overkomen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.