Streamingdienst CBS All Access komt ook naar andere landen toe

08 augustus 2017 1 Minuut 2 Reacties
cbs-all-access-star-trek-discovery

CBS heeft laten weten dat de videostreamingdienst CBS All Access vanaf medio volgend jaar ook buiten de Verenigde Staten beschikbaar zal zijn. Het eerste land dat de dienst krijgt na Amerika is Canada, over andere landen is helaas nog niets bekend.

CBS All Access ook buiten de VS

Binnenkort kunnen meer mensen over heel de wereld genieten van een serie als Star Trek Discovery, zonder daarvoor aangewezen te zijn op piraterij. De serie is namelijk te zien bij de betaalzender CBS All Access, en vandaag maakt CBS bekend dat de streamingdienst vanaf medio volgend jaar ook buiten de Verenigde Staten beschikbaar zal zijn. Andere landen staan dan nog op de planning, maar op moment van schrijven heeft CBS helaas niets bekendgemaakt. We weten dus nog niet wanneer Nederland wordt aangedaan.

De abonnementsdienst biedt momenteel meer dan negenduizend afleveringen aan, van series als de originele Beverly Hills 90210, realityshows zoals Big Brother, dramaseries zoals Criminal Minds, sitcoms en nog veel meer. Om te kunnen concurreren met Netflix en HBO, moet CBS All Access ook originele content hebben en Star Trek Discovery, dat eind september van start gaat, is daar het resultaat van. De app is beschikbaar op Android, iOS, Windows 10, Roku, Apple TV, Chromecast, Android TV en verschillende spelcomputers.

Reacties (2)