Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify sluit ook een belangrijke deal met Warner Music

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2017, 9:48 CategorieStreamingdiensten

Spotify heeft eindelijk een deal kunnen sluiten met Warner Music. Mogelijk is dit dezelfde deal die ook al is gesloten met Sony en Universal. Dat betekent mogelijk dat sommige nieuwe albums niet meteen beschikbaar zijn voor gratis gebruikers.

Spotify sluit deal met Warner Music

Spotify en Warner Music hebben laten weten dat beide bedrijven een deal hebben kunnen sluiten, waardoor alle muziek onder het label van de platenmaatschappij op de muziekstreamingdienst aanwezig zal blijven en nieuwe albums en nummers daaraan worden toegevoegd. Er zijn geen details bekendgemaakt over de afspraken die zijn gemaakt, maar mogelijk is dit dezelfde deal die het bedrijf eerder sloot met onder meer Sony en Universal. Nieuwe content zal daardoor bijvoorbeeld twee weken worden afgeschermd voor niet-betalers.

Nu Spotify deals heeft gesloten met alle grote platenlabels, heeft het alle componenten aan boord om te kunnen voorspellen hoe de financiën er in de komende jaren uit zullen zien. Het bedrijf zou al maanden naar de beurs willen gaan om geld op te halen, omdat er anders heel veel rente moet worden betaald op de schuld van één miljard dollar. Warner Music heeft de deal via Instagram naar buiten gebracht. In de post staat beschreven dat het de bedrijven is gelukt om ‘muziek op waarde te schatten’ en dat ‘iedereen hiervan profiteert’.

  • Delen:

Reacties

  1. pim
    25 augustus, 2017 om 17:29

    en waar blijft spotify op de LG smart tv vanaf

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.