Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Spotify binnenkort beschikbaar op spelcomputer Xbox One’

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2017, 12:33 CategorieGaming

Het ziet ernaar uit dat Xbox One-eigenaars binnenkort toegang krijgen tot de muziekstreamingdienst Spotify, middels een aparte app. PlayStation-eigenaars kunnen al enkele maanden aan de slag met die app, maar Xbox-gebruikers doen het nog altijd zonder.

Spotify op Xbox One – gerucht

Er is een nieuwe app in de appwinkel van Microsoft opgedoken: die van Spotify. Dat is opvallend om verschillende redenen. De app stond nog niet in de winkel en als je nu naar die pagina gaat, dan staat er dat je die applicatie alleen voor de Xbox One kunt downloaden. Daarover was nog niets naar buiten gekomen. Ook was het altijd zo dat Spotify nooit echt duidelijkheid gaf over de toekomst van een dergelijke app, waardoor abonnementshouders met een Xbox One dus tot op heden nog altijd in het duister tastten over de applicatie.

Maar nu lijkt het er dus op dat de muziekstreamingdienst inderdaad naar de spelcomputer van Microsoft komt. Eerder dook de app al op bij communitymanager Larry ‘Major Nelson’ Hryb; de beste man gebruikte de app. Daarna dook de app op in de YouTube-show van Hryb en bevestigde een bron aan The Verge dat de app aanstaande is. Op dit moment is het alleen voor PlayStation-eigenaars mogelijk de muziekstreamingdienst op een gameconsole te gebruiken. Het wachten is nu op een aankondiging van het bedrijf.

Lees hier wat de verschillen tussen de Xbox One, Xbox One S en Xbox One X zijn. Meer geïnteresseerd in PlayStation en de mogelijkheden wat 4K en HDR betreft? Dan kun je terecht in dit uitgebreid achtergrondartikel. Ook leggen we in dit artikel de Xbox One X en de PlayStation 4 naast elkaar.


€ 284,99

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.